top of page
1.jpg

Dare to dream

​Een interieur is zoveel meer dan een aantal meubels bij elkaar zetten. Het maakt onderdeel uit van de mooiste momenten in ons leven. Een plek waar je thuiskomt, werkt, familie en vrienden ontvangt en waar je nieuwe herinneringen maakt, iedere dag weer. Interior Cowboys maakt comfy & stylish interieurs bereikbaar voor iedereen. Woon- en werkplekken die het leven van mensen mooier maken, die inspireren en verrassen.

 

Unite the best

Leefbare interieurs met een twist. Door het samenbrengen van bijzondere items, objecten, meubelen en een mix aan texturen, kleuren en stijlen die passen bij jouw ruimte. Vanuit een goede basis laden we de ruimte met mooie, duurzame en ambachtelijke producten, gebruikt en nieuw. Wellicht aangevuld met bijzondere items die je mee hebt genomen van verre reizen, of een schilderij dat je hebt gekregen van je ouders. Al deze materialen hebben twee dingen gemeen, ze hebben een ziel en maken jouw plek bijzonder.

Interior Cowboys gaat voor een persoonlijke benadering van jouw project, kwaliteit, creatieve oplossingen en helpt je om je droominterieur waar te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur?

35.jpg
bottom of page