top of page

De drijvende kracht achter Interior Cowboys is een vrouw met een cowboy mentaliteit.
 
Na een paar jaar in de VS te hebben gewoond, opleidingen aan de Kunstacademie, Interieurstyling en Interieurarchitectuur te hebben gevolgd en jaren gewerkt te hebben bij verschillende inspirerende bedrijven, startte Petra Hoogland Interior Cowboys.
 
Met een dosis enthousiasme, aandacht en liefde voor designitems, maak ik duurzame interieurs om in te wonen en te werken. Stoer, verrassend en een tikje nonchalant.
 
Interieurs vanuit de juiste basis, die warmte uitstralen, een verhaal vertellen en waar je nieuwe herinneringen kunt maken. Gelaagd met ambachtelijk vervaardigde items, duurzame materialen en unieke stukken.

Mijn woning is de proeftuin voor mijn werk. Zo kan ik je laten zien en ervaren wat een object, meubel en materiaal kan doen voor een ruimte. Mijn werk brengt mij op de leukste plekken omdat ik altijd op jacht ben naar mooie vondsten. Ieder project is namelijk uniek en daar horen unieke producten bij. Een aantal daarvan zijn te koop in de shop. 

Elke opdracht is weer anders en een ontdekkingsreis op zich. Dat geeft mij energie en een gevoel van vrijheid om te doen wat ik het liefste doe; een persoonlijk interieur ontwerpen met de vrije geest van een cowboy.

keuken interior cowboys
bottom of page