Hi, ik ben Petra Hoogland. Na een paar jaar in de VS te hebben gewoond, opleidingen aan de Kunstacademie, Interieurstyling en Interieurarchitectuur te hebben gevolgd en jaren werkzaam te zijn geweest bij verschillende inspirerende bedrijven, geef ik nu interieuradvies aan particulieren en bedrijven.
 
Met een dosis enthousiasme, aandacht en liefde voor design items, maak ik duurzame aangename interieurs met een ziel om in te wonen en te werken. Stoer, verrassend, een tikje nonchalant en met een free spirit. 
 
Interieurs met een goede basis, die warmte uitstralen, een verhaal vertellen en waar je nieuwe herinneringen kunt maken. Gelaagd ambachtelijk gemaakte items, duurzame materialen en unieke stukken.

Mijn woning is de proeftuin voor mijn werk. Zo kan ik je laten zien en ervaren wat een object, meubel of materiaal kan doen voor een ruimte. Mijn werk brengt mij op de leukste plekken. Ik ben namelijk altijd op jacht naar mooie vondsten. Een aantal daarvan zijn te koop in de shop. 


Iedere opdracht is weer anders en een ontdekkingsreis op zich. Dat geeft mij energie en een gevoel van vrijheid om te doen wat ik het liefste doe; een persoonlijk interieur ontwerpen met de free spirit van een cowboy. 

Ik nodig je graag uit voor een kennismaking.
keuken interior cowboys