Let's meet
De drijvende kracht achter INTERIOR COWBOYS
is een vrouw met een cowboy-­mentaliteit.
Petra Hoogland is de founder van dit eigenzinnige interieurontwerpbureau.
 
Na een paar jaar in de VS te hebben gewoond, opleidingen aan de Kunstacademie, Interieurstyling en Interieurarchitectuur te hebben gevolgd en jaren werkzaam te zijn geweest bij verschillende inspirerende bedrijven, was het tijd haar passie te volgen en dromen om te zetten in daden.
 
Met een dosis enthousiasme, aandacht en liefde voor design items, creëert zij aangename plekken die barsten van persoonlijkheid. Stoer, verrassend, een tikje nonchalant en met een free spirit. Met oog voor details en altijd passend bij haar bewoners.
 
Ze houdt van tegenstellingen in een interieur, die zorgen net voor dat beetje extra spanning. Oud en nieuw, stoer en verfijnd. Daarbij werkt ze het liefst  met unieke stukken die een verhaal vertellen, zoals design meubels met een tweede leven. Niet alleen stijlvol, maar ook nog eens hartstikke duurzaam door hergebruik. De ontwerpen van toen waren super functioneel, tijdloos en van hoge kwaliteit.  Het is ook nog eens een prima investering, want deze meubelen worden alleen maar meer waard.
Iedere opdracht is weer anders en een ontdekkingsreis op zich. Dat geeft haar energie en een gevoel van vrijheid om te doen wat zij het liefste doet.
DE SEDE LEESHOEK.jpg

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.