Let's design your dreams

Wie kiest voor een interieurontwerp van INTERIOR COWBOYS, kiest voor anders, verrassend, stijlvol, design met een rauw randje. In nauwe samenwerking met de opdrachtgevers maken wij interieurdromen waar. Alle wensen en aspecten van een ruimte worden meegenomen om een waanzinnig interieur te creëren. Een unieke persoonlijke plek! Hoe gaat het in zijn werk?

 
1.

We maken een afspraak bij jou thuis, inventariseren de woonsituatie en brainstormen over hoe jouw droomhuis of ruimte eruit moet komen te zien. Deze woonwensen worden vertaald naar een concept, waarbij de functionaliteit van de ruimte het uitgangspunt is. Je ontvangt inspirerende en originele interieurideeën waar je direct wat mee kan.

2.

Word je blij en enthousiast van de ideeën, dan maken wij graag een persoonlijk interieurplan in een stijl die helemaal bij jou past. Dit bestaat uit een lay-out van de ruimte en een overzicht met specificaties van alle unieke meubels en materialen passend bij jouw budget.

3.

Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe interieur wordt uitgevoerd zoals gepresenteerd, kunnen wij het hele traject voor je uit handen nemen en het interieurplan tot leven brengen. Dit houdt in: het begeleiden van het proces, inkopen van specifieke items en verzorgen van de inrichting en styling volgens planning.

We houden je natuurlijk het hele proces van alles op de hoogte.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Bel of stuur een bericht.